Informacije o firmi

Kontaktirajte nas:

Naša adresa je:

Questus d.o.o.
Ulica Nikole Tesle 16
Križevci

Izložbeni prostor:

Koprivnička 113
48260 Križevci

info@questus.hr

Telefon: +385(0)48 270-737
Fax: +385(0)48 270-738

LPA serija

LPA serijaAuto prikolice LPA serije izrađene su od pocinčanog lima. Svi dijelovi prikolice pocinčani su i zaštićeni od korozije, te garantiraju dugovječnost. Provjereni i patentirani profili stranica osiguravaju čvrstoću te moderan i lijep izgled prikolice. Prikolica je opremljena multifunkcionalnim svijetlima, podom od drvene vodootporne ploče, antivibracionim nosačima blatobrana koji ujedno služe kao dodatni nosači tereta, zatvaraćima stranica sa osiguračima, aluminijskim nosačima stranica te izdržljivom AL-KO Kober osovinom.

Širok asortiman dodatne opreme auto prikolica serije LPA, koja je konstruirana tako da se lako montira i demontira omogućuje prilagodbu svim zahtjevima kupaca. Prikolice serije LPA dolaze u izvedbama sa ili bez naletne kočnice, sa 1 ili 2 osovine, od 600 do 2500 kg ukupne dopuštene mase. Auto prikolice serije LPA najprodavanija su prikolice iz našeg asortimana.

LPA-ALU serija - aluminijske stranice

LPA-ALU serija - aluminijske straniceAuto prikolice LPA-AL serije izrađene su od eloksiranih aluminijskih stranica. Aluminijski profili stranica daju auto prikolicama serija LPA-AL atraktivan vizualni dojam te na prvi pogled odaju svoju visoku kvalitetu. Svi čelični dijelovi pocinčani su i zaštićeni od korozije. Kao i kod serije LPA, prikolice su opremljene multifunkcionalnim svijetlima, podom od drvene vodootporne ploče, antivibracionim nosačima blatobrana koji ujedno služe kao potporanj tereta, kompaktnim zatvaračima.

Prikolice su pripremljene za montažu dodatne opreme (dodatnih stranica, arnjeva i cerade, plastičnog, limenog ili aluminijskog poklopca...). Prikolice serije LPA-AL dolaze u izvedbama sa i bez naletne kočnice, sa 1 ili 2 osovine, od 750 do 2500 kg dopuštene mase.

NOVO!!! LPA U-H serija - drvene stranice

NOVO!!! LPA U-H serija - drvene straniceAuto prikolice LPA U-H serije novost su u ponudi Pongratz grupe. Stranice LPA U-H serije izrađene su od drvene vodootporne ploče i učvršćene sa svih strana metalnim profilima, što prikolicama daje dodatnu čvrstoću. Svi metalni dijelovi su pocinčani i zaštićeni od korozije. Auto prikolice serije LPA U-H izvedene su sa ručnim kipanjem, tj. imaju mogućnost istovara putem nagibne konstrukcije, a također opremljene su i prednjom konstrukcijom za vezanje tereta, te ogradicom na stranicama koje dodatno učvršćuju prikolicu i također služe za vezanje tereta na auto prikolici.

Izdvajamo iz galerije

  • EMA 750 U
  • KGT
  • SA ARNJEVIMA I CERADOM
  • FURGON
  • SA OPCIJOM ZA MOTORE
American Master Diners
Kreditiranje putem kreditnih kartica
do 36 rata